مدیر فروش گروه بازرگانی پارسا با اشاره به فعالیت این مجموعه در دو حوزه واردات و تولید گفت: تغییرات سریع در قوانین گمرگی و بخشنامههای مختلف در این زمینه به ویژه در حوزه استانداردهای ترخیص کالا و نیز دخالت نظرات شخصی افراد مجری در اجرای این قوانین، از جمله بزرگترین مشکلات بخش واردات است.
بابک جلیلی در گفتوگو با خبرنگار بازار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: یکی دیگر از مشکلات مهم در این زمینه مساله حمل و نقل است که به ویژه پس از تحریم با افزایش ناگهانی و شدید قیمتها مواجه و حمل و نقل دریایی نیز بسیار سخت شد.
وی با اشاره به کمبود حمایت از تولید و بیتوجهی به بخش خصوصی گفت: قوانین دست و پا گیر وزارت کار و موانع و مشکلات سیستم بانکی در زمینه اعطای تسهیلات نیز دیگر مشکلات صنعت در کشور هستند.
به گفته جلیلی کلید حل مشکل بیکاری حمایت از کارفرمایان و کارآفرینان است.
یک تجارت خانوادگی
مدیر فروش گروه بازرگانی پارسا با اشاره به سابقه 90 ساله و خانوادگی این مجموعه بیان کرد: گروه پارسا کار خود را با واردات مصالح ساختمانی آغاز کرده و تجارت این شرکت نسل به نسل تاکنون منتقل شده است.
وی افزود: گروه پارسا از سال 84 برای نخستین بار در کشور به واردات چوبهای ویژه فضاهای باز یا «ترمووود» روی آورد و از آن زمان کار خود را در زمینه اجرای نماهای چوبی آغاز کرده است.
جلیلی بیان کرد: گروه پارسا برای واردات این محصول سراغ برند نخست جهان از نظر کیفیت و حجم تولید رفته که با برند لوناوود فعالیت میکند و مبدع روش نمای چوبی محسوب میشود.
مدیر فروش گروه بازرگانی پارسا گفت: این مجموعه از سال 93 فعالیت خود را در زمینه تولید درها و پارکتهای تمام چوبی با رویکرد کیفیتگرا و حضور در بازارهای جهانی آغاز کرده است.
وی ادامه داد: دستگاههای لازم برای راهاندازی خط تولید این محصولات از بهترین برند دنیا انتخاب شدهاند که ساخت کشور آلمان هستند.
جلیلی بیان کرد: گروه بازرگانی پارسا نگاه کیفی را در سرلوحه فعالیتهای وارداتی و تولیدی خود قرار داده و در زمینه صادرات نیز از برخی کشورها درخواستهایی به این شرکت ارائه شده که در حال بررسی است.